fbpx
EskilstunaWork-Logo-HS

Köp & Finansiering

Så enkelt är det att köpa!

För att garantera ett så smidigt och säkert köp som möjligt så samarbetar vi med Blokk Fastighetsparter. Tveka inte att ta kontakt med våra fastighetsmäklare & transaktionsrådgivare så guidar de er genom ert köp.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig och hjälper dig att boka den lokal du är intresserad utav.

Avtal

När det är dags att genomföra köpet så skriver du på ett beställningsavtal. Ca 6 månader innan tillträde av din lokal skrivs ett upplåtelseavtal.

Tillträde & slutbetalning

Efter att lokalerna är slutbesiktigade och betalning erlagd så sker tillträde och ni erhåller nycklarna till er nya lokal.

ERBJUDANDE!

Delbetala din lokal!

Med vår samarbetspartner Nordblick Solutions erbjuder vi nu en förmånlig möjlighet till köp av din lokal med delbetalning

Spara pengar med köpt lokal!

Att köpa en lokal med bostadsrätt som upplåtelseform ger dig en lägre kostnad än att hyra en motsvarande lokal samtidigt som du gör en investering. Du äger din lokal och är fri att anpassa den precis efter dina önskemål. Se vårt räkneexempel nedan för en jämförelsemot att hyra en motsvarande lokal.

Jämförelse hyrd lokal

Area (m²) 187
Hyra (kallhyra) /år/m² 1 100 kr
Hyra per år 205 700 kr
Månadskostnad 17 140 kr

Köpt WORK-lokal

med banklån

Area (m²) 187
Pris 1 495 000 kr
Egen insats (40%) 598 000 kr
Banklån (60%) 897 000 kr
Ränta på banklån 5,45%*
Räntekostnad/mån 4 074 kr
Månadsavgift 5 994 kr
Månadskostnad 10 068 kr

*Räntan är uppskattad och är individuell

ESKILSTUNA WORK

Kontakta oss

Martin Agenstam

Fastighetsmäklare & Transaktionsrådgivare
Blokk Fastighetspartner

0707 - 22 56 71
[email protected]

David Annergran Axéll

Transaktionsrådgivare
Blokk Fastighetspartner

0724 - 41 10 15
[email protected]

Fördelar med att köpa lokal

Allt fler företagare inser fördelarna med att äga sin lokal. Den främsta anledningen är att man kraftigt sänker sina kostnader jämfört med att hyra motsvarande lokal. Som ägare tar man del av den värdeökning som sker och lokalen blir då även en investering för framtiden.

Att lokalerna är så attraktiva beror på flera saker. Lokalerna är fullt anpassningsbara efter ditt behov. De kan nyttjas för lättindustri, kontor, förvaring, butik, lager, showroom, studio, produktion m.m. Lokalerna är moderna, representativa och belägna på attraktiva lägen. Det går enkelt att expandera sin verksamhet genom att köpa fler lokaler samt genom att bygga synergier med sina grannar. Du tillhör en stabil bostadsrättsförening med låg avgift vilket ger ett tryggt ägande och en investering för framtiden. 

Hyra lokal WORK-lokal
Möjlighet att hyra ut
Möjligt att sälja
Anpassningsbara ytor
Lägst månadskostnad

Dela & Tipsa

Känner du någon som du vet skulle vara intresserad av att köpa en lokal? Tipsa genom att dela denna sida:

Facebook
Twitter
LinkedIn
EW-White-Logo-White-HS

Eskilstuna Works hemsida innehåller renderingar och inspirationsbilder framtaget för att illustrera och beskriva den planerade byggnationen. Brf Eskilstuna Work reserverar sig för att avvikelser kan förekomma när föreningens hus är färdigställda exempelvis för förändringar i våra leverantörers utbud eller av byggnadstekniska skäl.